FC Emmen met nederlaag play-offs in

VOETBAL - FC Emmen heeft de laatste reguliere competitiewedstrijd met 1-2 verloren van Fortuna Sittard. Bij rust was het nog 1-0 voor de Drentse club.
Door de nederlaag zakt FC Emmen in de stand van de Jupiler League naar de zevende plaats, waardoor de mannen van trainer Gert Heerkes in de eerste ronde van de play-offs Almere City FC treffen.

Uitduel

FC Emmen begint de play-offs met een uitduel en vier dagen later, op vrijdag, volgt in Emmen de return.

Teleurstellend optreden

Erioxon Danso schoot FC Emmen in een teleurstellend optreden van de thuisclub naar 1-0. Zijn goal, in de 19e minuut, betekende de 14e treffer van de topschutter dit seizoen. Rick ten Voorde kreeg daarna twee kansen op de 2-0, maar zag zijn beide pogingen gekeerd. Lars Hutten zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat Fortuna Sittard haar laatste duel van dit seizoen won. In de 64e en 77e minuut scoorde de oud-speler van Veendam.