HOC pakt titel na winst op VIOS

VOETBAL - HOC is na de winst op VIOS kampioen van van de vijfde klasse F. In een spannende wedstrijd werd het na een ruststand van 0-0 uiteindelijk 3-1.
Waar de Hunso Oring Combinatie enorm gespannen aan de wedstrijd begon, speelden de gasten uit Oosterhesselen zonder enige spanning. Dit resulteerde in een aantal kansen voor onder meer Michel Kingma en Tom Meijer. De thuisploeg ontsnapte echter aan een achterstand.
Een donder speech van de verzorger zorgde voor een ontketend HOC in de tweede helft. Binnen twee minuten stond de 1-0 op het bord. Gerben Beek kopte een corner binnen bij de tweede paal.
Jan Cremers tikte zeven minuten later de 2-0 binnen na goed voorbereidend werk van Gerard Eefting. Het leek een kwestie van tijd dat de derde binnen zou vallen, maar kans op kans werd om zeep geholpen. Invaller Jeroen Schepers onderstreepte een oude voetbalwet door 10 minuten voor tijd de aansluitingstreffer te maken voor VIOS.
Gerben Beek besliste uiteindelijk vijf minuten voor tijd de wedstrijd en stelde daarmee het kampioenschap veilig voor HOC.