ACV'er Popovic nu op proef bij FC Emmen

Yoran Popovic
Yoran Popovic
VOETBAL - FC Groningen twijfelde teveel, ACV denkt hem te kunnen behouden voor komend seizoen, maar met FC Emmen is er opeens een nieuwe kaper op de kust voor ACV-spits Yoran Popovic.
Popovic speelde dinsdagmiddag een hele wedstrijd mee met het A-junioren/beloftenteam van FC Emmen tegen het KIFA Pro Team. De Emmenaren wonnen met 3-0 en Popovic scoorde de laatste treffer.

Indruk

De pas 17-jarige aanvaller maakte afgelopen winter de overstap van ACV A1 naar het eerste elftal van de zaterdaghoofdklasser, waar hij de laatste weken indruk maakte door veelvuldig te scoren. Zo stelde hij in Friesland, als invaller, met drie treffers hoogstpersoonlijk het kampioensfeest van Harkemase Boys uit.

FC Groningen

Popovic werd enige tijd gevolgd door FC Groningen, maar ondanks drie trainingen bestond er toch nog teveel twijfel bij technische staf van de eredivisieclub.

FC Emmen A1

FC Emmen-directeur Wim Beekman laat weten dat Popovic al enige tijd wordt gevolgd. "Daarnaast kent Guus de Vries hem natuurlijk heel goed. We hebben nog geen oordeel geveld over Yoran. Wellicht is hij een welkome versterking voor ons en kan hij volgend seizoen onze A1 jeugd naar de 1e divisie schieten."
Angelo Cijntje
Op Facebook is een actie gestart om routinier Angelo Cijntje te behouden voor ACV. Hij kan maximaal twee keer in de week trainen en de club wil dat iedereen drie keer traint. Daarom vertrekt Cijntje na dit seizoen bij ACV. De supporters hopen met de actie de club op andere gedachten te brengen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.