Achilles 1894-trainer woest: Alleen Traoré begreep het

VOETBAL - Achilles 1894-trainer Theo ten Caat was na afloop van de keiharde 1-5 nederlaag tegen FVC helder in zijn commentaar. "Negen van de elf spelers waren onder de maat vandaag. Alleen mijn 18-jarige doelman Renzo Hemmes keepte naar behoren en als enige veldspeler begreep Rachid Traoré wat er op het spel stond vanmiddag."
"Onbegrijpelijk", vervolgt Ten Caat. "Zo'n jongen, die met uitzetting bedreigd wordt en wel wat anders aan zijn hoofd heeft, staat er wél, terwijl de rest door de ondergrens zakt. Ik heb de spelers na de wedstrijd gevraagd of zij ook in staat zouden zijn geweest om zo'n puike wedstrijd te spelen als voor hen uitzetting dreigde. Ik ben benieuwd welk antwoord ze donderdag geven."

Energie

"Wat er mis ging? Wat ging er goed kun je beter vragen. Ik zegt altijd tegen mijn spelers: gooi energie in de wedstrijd, dan krijg je dat ook terug. Negen van de elf spelers hebben dat niet goed in hun oren geknoopt", aldus Ten Caat.

'Ik gooi de handdoek nog niet'

Ondanks de mokerslag wil Ten Caat de handdoek nog niet gooien. Als zij hier vijf kunnen maken, dan kunnen wij er toch ook vier in Leeuwarden maken, maar dan moet ik wel een ander Achilles 1894 zien spelen donderdag."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.