Manuel Kremer plakt er nog twee jaar aan vast bij Hurry Up

Keeper Manuel Kremer (Rechten: Hurry Up)
Keeper Manuel Kremer (Rechten: Hurry Up)
HANDBAL - Hij is inmiddels 43 jaar. Maar ook de komende twee seizoenen verdedigt Manuel Kremer het doel van JMS Hurry-Up. Vorig seizoen kwam hij over van E&O uit Emmen.
"Ik heb het heel erg naar mijn zin bij JMS Hurry-Up. De club heeft fantastische supporters en er staat een goede organisatie", aldus Kremer.

Naast het keepen bij de selectie gaat Kremer komend seizoen ook de jeugd van de club uit Zwartemeer trainen. "Ik vind het leuk om met kinderen te werken en wil de jeugdige keepers graag helpen zichzelf verder te ontwikkelen."

Kremer is de eerste vier wedstrijden van het nieuwe seizoen geschorst, wegens een overtreding in het bekertoernooi tegen OCI-LIONS.

Daan Molenbroek vertrekt naar E&O

Daan Molenbroek veruilt Hurry-Up voor E&O uit Emmen. De 20-jarige opbouwer kwam drie jaar geleden over van Donar uit Hengelo. Het afgelopen jaar maakte Molenbroek geregeld speelminuten in het eerste herenteam van JMS Hurry-Up. Met de club uit Zwartemeer speelde Molenbroek twee keer Europacup en kwalificeerde zich dit seizoen voor de BENE-League.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.