Huidige eigenaar Verkeerspark Assen blijft ook na doorstart betrokken

APPELSCHA - Eigenaar Herman Jasper van het Verkeerspark in Assen blijft ook betrokken bij het nieuwe Verkeerspark in Appelscha.
Dat zegt Jeroen Kolhoff van detacheringsbedrijf Bikkel Groep. Dat bedrijf heeft attractiepark Duinen Zathe - eveneens van Herman Jasper - in Appelscha overgenomen. Daarin wordt het Verkeerspark geïntegreerd.
"Herman Jasper blijft zeker betrokken. Hij zal de dagelijkse zaken voor zijn rekening nemen, samen met zijn vrouw. Want verstand van pretparken hebben we natuurlijk niet", vertelt Kolhoff.

Andere opzet

Hoe het Verkeerspark precies vorm krijgt in attractiepark Duinen Zathe weet Kolhoff nog niet. "Het wordt iets anders van opzet. We zijn nog tekeningen aan het maken van hoe het gaat worden. In het najaar beginnen we de activiteiten om het Verkeerspark te integreren. In het nieuwe seizoen, rond maart/april, zal het helemaal gereed zijn", verwacht Kolhoff.

Lees ook:
Verkeerspark Assen maakt doorstart in Appelscha
Detacheringsbedrijf
De Bikkel Groep is een detacheringsbedrijf, waarvoor vooral vaktechnische mensen werken. "Als je mensen aan je wilt binden, moet je vaste banen aanbieden. Dan moet je ook zorgen dat er in de winter werk is en dus zijn we op zoek gegaan naar werkzaamheden voor mensen in de tijden dat het bij ons rustig is", aldus Kolhoff.
Zo kwam de overname van attractiepark Duinen Zathe op het pad van Bikkel Groep, in combinatie met het Verkeerspark-concept. Bovendien biedt Bikkel Groep banen aan voor mensen die aan het re-integreren zijn.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.