ACV roept supporters op: Steun ons in Katwijk

Actie uit de 1e finalewedstrijd: Metzemaekers neemt het doel van FC Rijnvogels onder vuur (Rechten: Maurice Vos
Actie uit de 1e finalewedstrijd: Metzemaekers neemt het doel van FC Rijnvogels onder vuur (Rechten: Maurice Vos
VOETBAL - Zaterdaghoofdklasser ACV is nog één duel verwijderd van promotie naar de nieuwe 3e divisie. Als het lukt dan mag de Asser club zich de hoogst spelende amateurclub van Drenthe noemen. De mannen van trainer Hans de Jong verdedigen zaterdag in Katwijk aan de Rijn tegen FC Rijnvogels een voorsprong van 1-0. De club roept de supporters op om de hoofdmacht massaal te steunen. Op dit moment zijn er al bijna drie supportersbussen gevuld.
"We hopen dat we de derde bus vol krijgen en hopenlijk ook een vierde", laat initiatiefnemer en sponsor Niels Vanderveen weten. "Zo'n historische wedstrijd wil je toch niet missen? Dankzij diverse sponsors hebben we de kosten voor de busreis minimaal kunnen maken. Voor een tientje reis je heen en terug en het toegangskaartje is 7 euro. Overigens voor kinderen tot 12 jaar is het kaartje slechts 2 euro."
Vanavond laatste kans om je aan te melden
"Supporters die nog mee willen naar Katwijk, kunnen zich vanavond nog aanmelden in de kantine van ACV", vervolgt Vanderveen. "Die mogelijkheid is er tussen 19.00 uur en 21.00 uur."
LIVE op TV Drenthe
TV Drenthe zendt het tweede finaleduel tussen ACV en FC Rijnvogels live uit. Het duel in Katwijk aan de Rijn begint om 14.30 uur. De uitzending start vijf minuten eerder.
Groot scherm in kantine ACV
Voor de ACV-supporters die het duel niet in Katwijk kunnen of willen volgen heeft ACV ook iets bedacht. Het duel is namelijk in de kantine op een groot scherm te volgen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.