KNVB beslist maandag over strafschoppenserie DSC'65

Maandag weet DSC'65 meer (Rechten: DSC '65 / Sander Berends)
Maandag weet DSC'65 meer (Rechten: DSC '65 / Sander Berends)
VOETBAL - DSC'65 uit Dalerveen en Pekelder Boys zitten nog tot maandag in spanning over de ontknoping van hun nacompetitieduel.
De KNVB beslist maandag of de uitslag blijft staan, of dat de ploegen de strafschoppenserie of een deel daarvan opnieuw moeten doen.

Bijzondere strafschoppenserie

DSC'65 en Pekelder Boys kwamen donderdag allebei één keer tot scoren. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. Toen de stand na vijf penalty's nog steeds gelijk was, liet de scheidsrechter niet de zesde penaltynemer achter de bal plaatsnemen, maar moesten de eerste vijf penaltynemers opnieuw opdraven. Pekelder Boys trok daarbij aan het langste eind, maar DSC'65 tekende beroep aan.

Uitgesteld

Dat betekende voor DSC'65 dat er nog twee keer tegen vijfdeklasser Blauw/Geel gespeeld moest worden voor een plek in de vierde klasse. In afwachting van de beslissing van de KNVB zijn die wedstrijden verschoven naar donderdag en zondag.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.