Extra kans voor TEVV en VKW op plek in 1e klasse

Extra kans voor VKW en TEVV in nacompetitie
Extra kans voor VKW en TEVV in nacompetitie
VOETBAL - VKW en TEVV, de twee Drentse clubs die strijden in de nacompetitie, krijgen op 12 juni nog een extra kans op een plek in de 1e klasse F op zondag. Dit omdat er een extra vrij komt in die 1e klasse omdat SC Joure stopt met het prestatieteam op zondag.
De verliezers van de confrontaties LSC 1890 - VKW en TEVV - Frisia treffen elkaar in die extra wedstrijd.

TEVV

Vooral voor TEVV is deze extra mogelijkheid zeer welkom. De club uit Tweede Exloërmond verloor gisteren de eerste wedstrijd in de finaleronde kansloos bij Frisia, waardoor degradatie eigenlijk al een feit was. Het werd namelijk 7-0 in Leeuwarden. Komende zondag is op het veld van TEVV de return.

"Wij hopen het zondag af te maken"

VKW hoopt dat het zover niet komt. "Wij gaan er alles aan doen om het zondag in Sneek te beslissen", aldus VKW-voorzitter Gerrie de Rouw. "We hebben de dag voor de 12e juni een 24-uurs actie...waar ook de spelers van VKW 1 een belangrijke rol spelen. De dag erna nog een wedstrijd spelen is dan niet optimaal."
VKW won de eerste wedstrijd in de finaleronde gistermiddag met 1-0 van LSC 1890 en heeft komende zondag aan een gelijkspel genoeg om te promoveren naar de 1e klasse.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.