Kwee en Kulhan verlaten FC Emmen, vijf proefspeler op eerste training

VOETBAL - FC Emmen begint maandag aan het nieuwe seizoen. Maar op de eerste training ontbreken Derre Kwee en Johan Kulhan. Ze hebben aangeven zich op hun maatschappelijke carrière te richten. Wel nemen er vijf proefspeler aan de eerste training deel.
Kwee en Kulhan

Kwee en Kulhan kwamen vorig seizoen transfervrij over naar FC Emmen. Kulhan was langdurig geblesseerd en kwam maar 14 maal voor Emmen in actie.
Kwee was op veel plekken in de verdediging inzetbaar en kwam tot 32 duels in het shirt van Emmen. Hij wist één keer het net te vinden, in het uitduel tegen Sparta Rotterdam.
Beide spelers gaven FC Emmen te kennen zich te willen richten op hun maatschappelijke carrière, waarna FC Emmen besloot de optiebrief voor dit seizoen te verscheuren.

Vijf proefspelers

Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk staan maandag ook de nodige proefspeler bij de eerste training op het veld. David Vrzogic, Hristijan Denkovski, Viktor Maier, Javi Ramos en Marc Heitmeier krijgen de kans om de technische staf te overtuigen van hun kwaliteiten.

Nick Bakker

FC Emmen heeft met Nick Bakker overeenstemming bereikt over een amateurcontract. De 23 jarige verdediger komt transfervrij over van FC Groningen.
Manager voetbalzaken Jan Korte is blij met de komst van Bakker, maar realiseert zich wel dat er nog verdedigende versterking moet komen. "Bakker is een welkome aanvulling in de defensie, waar we overigens ook nu nog op zoek zijn naar echte versterkingen. Dat verwachten we in de aankomende weken daadwerkelijk te realiseren”, aldus Korte.

Selectie

FC Emmen heeft nu de volgende spelers onder contract. Dennis Telgenkamp, Tim Siekman, Sander Rozema, Frank Olijve, Jurjan Mannes en Erixon Danso zijn de basisspelers die zijn gebleven.
Nieuw in de selectie zijn Stef Gronsveld, Gersom Klok, Kai Huisman, Henk Bos, Rogier Krohne en Junior Albertus. Eser Elmali, Nick Bakker, Derian Reinders, Justin Mulder, Josip Baric, Tyson dos Santos en Pascal Huser komen op amateurbasis het nieuwe seizoen voor Emmen uit.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.