Rijkswaterstaat blaast actie met gratis wasbeurt af

TYNAARLO - Automobilisten die een smerige auto overhielden aan een ritje over de A28, kunnen morgen niet terecht in Tynaarlo voor een gratis wasbeurt.
Rijkswaterstaat heeft de actie afgelast. De rijksdienst vreest dat er een verkeerschaos ontstaat op de A28 in verband met grote drukte vanwege het evenement Delfsail. Rijkswaterstaat raadt mensen aan zelf hun auto te laten reinigen bij een carwashbedrijf en de rekening te declareren bij het
.

Gratis wasbeurt

Rijkswaterstaat bood automobilisten een gratis wasbeurt aan, omdat er na wegwerkzaamheden op de A28 smurrie achtergebleven was op de weg. De viezigheid bleek er niet met een simpele wasbeurt af te gaan.

Lange rijen

Bij de wasstraten in Tynaarlo onstonden vandaag lange rijen van mensen die hun smerige auto gratis schoon wilden laten maken. Dat zorgde ook voor files op de omliggende wegen. Rijkswaterstaat riep mensen uiteindelijk op om niet meer naar de wasstraten te komen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.