Verdachten gewelddadige overval Zuidlaren waarschijnlijk eind dit jaar voor rechter

De politie pakte vijf verdachten op na de woningoverval (Rechten: RTV Drenthe)
De politie pakte vijf verdachten op na de woningoverval (Rechten: RTV Drenthe)
ZUIDLAREN - De verdachten van een woningoverval in Zuidlaren moeten zich vermoedelijk eind dit jaar voor de rechter verantwoorden.
De rechtbank in Assen besliste tijdens een niet-inhoudelijke zitting dat eerst nog een aantal getuigen moet worden gehoord.


Gewelddadige overval

De bewoners van een woning aan de Jagerslaan in Zuidlaren werden op 15 februari op gewelddadige wijze overvallen. Hierbij dreigden de overvallers met een mes. De man werd mishandeld door de belagers. Uiteindelijk meldde de politie dat er vijf mensen waren opgepakt.


Verdachten

Drie mannen van 46, 40 en 24 jaar uit Hoogezand zaten in het beklaagdenbankje in Assen. Zij zouden elektronische apparatuur zoals versterkers, speakers maar ook geld hebben buitgemaakt.
Lees meer: Politie pakt vijf verdachten op voor woningoverval in Zuidlaren
Eerder meldde de politie dat er ook nog twee vrouwen van 34 jaar uit Zuidlaren en 33 jaar uit Hoogezand waren opgepakt. Of zij nog worden vervolgd, is onduidelijk.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.