Springruiter Michael Greeve: 'CH De Wolden winnen stond hoog op de verlanglijst'

PAARDENSPORT - Met een brede lach op z'n gezicht reed Michael Greeve uit Veeningen de ereronde op het CH De Wolden in Veeningen. "Hier winnen stond hoog op mijn verlanglijst", zegt de 34-jarige Drentse winnaar.
Greeve, die het vak leerde op de stal van Johan Heins in De Schiphorst, rekende in de barrage met zeven tegenstanders af. "Het was een moeilijk en technisch parcours. Dan moet je vooraf goed weten wat je wilt. Gelukkig werkte mijn paard goed mee, de merrie sprong fantastisch."

Tevreden

Voorzitter Christiaan Hendriksen, mede-eigenaar van het winnende paard, is zeer tevreden over de eerste week van het CH De Wolden. Donderdag begint het tweede deel.

Parkeerterreinen

Hendriksen: "We hebben nog wel wat werk te doen. We hebben flinke regenval gehad en daardoor zijn de parkeerterreinen zwart geworden. De springpistes zijn goed, maar met de parkeerterreinen moeten we nog flink aan de slag."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.