Stelling: Al die tips en waarschuwingen zijn overdreven, het valt wel mee met de hitte

Lang in de zon liggen wordt afgeraden (Rechten: pixabay.com)
Lang in de zon liggen wordt afgeraden (Rechten: pixabay.com)
ASSEN - Blijf uit de zon, beweeg niet te veel, gooi de ramen open. Deze dagen worden we weer bestookt met allemaal tips en waarschuwingen tegen de warmte.
Vandaag wordt het boven de 30 graden in de provincie en kan het snikheet worden in de zon. In sommige delen van het land is zelfs een hitteplan van kracht.
Wat vindt u? Is het allemaal overdreven en valt het wel mee met de hitte? Of zijn deze tips en waarschuwingen altijd wel nuttig?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of kijk op Facebook.com/rtvdrenthe en laat uw reactie achter.

Vorige stelling

De stelling van gisteren was: De Fiets4Daagse fiets je op een gewone fiets, niet op een e-bike. Zou de Fiets4Daagse zonder hulpmiddelen moeten worden gefietst? Of moeten we deze ontwikkeling juist omarmen? In totaal brachten 1912 mensen hun stem uit. Een kleine meerderheid is het oneens met de stelling, namelijk 53 procent. 47 procent is het er mee eens.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.