Nog geen duidelijkheid over heropening zaak Sharleyne

Sharleyne (Rechten: VARA / Zembla)
Sharleyne (Rechten: VARA / Zembla)
HOOGEVEEN - Het is nog onzeker of het onderzoek naar de dood van het 8-jarige meisje Sharleyne in Hoogeveen wordt heropend. Dat meldt Dagblad van het Noorden.
De vader van Sharleyne dringt op
aan. Zijn advocaat diende daarom eind mei een verzoek in bij het gerechtshof. Dat zou binnen twee maanden met een oordeel komen. Maar dat is er nog niet.

Ingewikkeld

In het Dagblad van het Noorden zegt een woordvoerder van het hof: "Aangezien het een hele ingewikkelde zaak is, is het nog niet mogelijk om nu een uitspraak te doen." Bovendien stelt de woordvoerder dat de termijn van twee maanden niet was gesteld door het gerechtshof. Het is nog niet bekend wanneer het hof wel met een uitspraak komt.

Val

Sharleyne viel vorig jaar van flat De Arend in Hoogeveen, waar ze met haar moeder woonde. Wat er die bewuste nacht precies is gebeurd, is nog altijd onduidelijk. Sharleynes vader verzocht daarom om heropening van de zaak.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.