FC Emmen verliest van FC Groningen in doelpuntrijk duel

Henk Bos maakte een van de treffers voor FC Emmen (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - FC Emmen heeft de oefenwedstrijd tegen FC Groningen met 6-2 verloren.
De ploeg van Dick Lukkien kwam in Haren nog wel op voorsprong dankzij doelpunt van Rogier Krohne en ex-FC Groningen-speler Henk Bos.
De voorsprong duurde niet lang, want in de twintigste minuut maakte Yoëll van Nieff er 1-2 van en vijf minuten later kopte Tom van Weert de gelijkmaker binnen. In de 28e minuut kwam FC Groningen op voorsprong dankzij een treffer van Albert Rusnak. Nog voor rust bouwden de Groningers die voorsprong uit naar 5-2 door doelpunten van Jarchinio Antonia en Hedwiges Maduro.
In de tweede helft werd er nog maar een keer gescoord. In de 82e minuut zette Jesper Drost de 6-2 eindstand op het scorebord.