Nog geen spoor van overvaller Norg

Het huis aan de Meent in Norg (Rechten: Van Oost Media)
Het huis aan de Meent in Norg (Rechten: Van Oost Media)
NORG - De politie heeft nog altijd geen idee wie gisteravond probeerde een 82-jarige man te overvallen in zijn huis in Norg.
De overvaller zou een man zijn van zo'n 1.80 meter lang. Daarnaast droeg hij donkere kleding en had hij een donker masker op. Volgens de politie sprak de man mogelijk met een buitenlands accent.

'Veel mensen op de been'

De politie hoopt dat getuigen zich melden. "Gisteren was er een paardenconcours. Er waren veel mensen op de been, dat kan helpen met getuigen", zei woordvoerder Paul Heidanus vanmorgen.
Of er een verband is met eerdere woningovervallen in Gees, De Wijk en Foxhol kon de politie nog niet zeggen. "In het onderzoek wordt daarnaar gekeken, maar als ik deze overval erbij pak zie ik eerder verschillen dan overeenkomsten", aldus Heidanus.

Gisteravond

De overval was gisteren in een huis aan de Meent. De 82-jarige bewoner deed open nadat herhaaldelijk werd aangebeld. Daarna ontstond een worsteling met de overvaller, die met een mes dreigde. De overvaller werd het huis uitgewerkt en ging er zonder buit vandoor. De bewoner raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar een ziekenhuis.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.