Felle brand in Hoogeveen legt auto- en motorbedrijf in de as

HOOGEVEEN - Twee bedrijfspanden aan de Parmentierstraat in Hoogeveen zijn afgelopen nacht door brand verwoest. Het gaat om het panden van Kiri auto's en motoren.
Het vuur werd rond 3.15 uur ontdekt. Al snel werd duidelijk dat het om een grote brand ging. Er werden veel brandweerkorpsen ingeschakeld om het vuur te bestrijden, maar de panden waren niet meer te redden.

'Schade is enorm'

Tessa Kluter van de Veiligheidsregio Drenthe: "De politie meldde bij de meldkamer dat er een brand woedde in het pand van Kiri. Toen de brandweerkorpsen ter plaatse kwamen was de brand al volledig uitslaand. Op dat moment konden we niks anders doen dan de panden gecontroleerd laten uitbranden. De schade is dan ook enorm." Bij de brand raakte niemand gewond.

Oorzaak

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Politiewoordvoerder Anne van der Meer: "We doen op dit moment nog onderzoek naar hoe deze brand heeft kunnen ontstaan. Brandstichting wordt daarbij niet uitgesloten."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.