Ouders Ilse Paulis dolblij met 'gouden dochter'

ROEIEN - 'Super trots' zijn Niels en Marjan Paulis uit Dalen op hun dochter Ilse, nadat ze vanmiddag met haar roeipartner Maaike Head goud haalde in de lichte dubbeltwee. "Het zat er al een beetje in, maar het moest nog wel even gebeuren. Dit is toch wel de kers op de taart", zegt vader Niels.
De Dalenaar was erg gespannen voor de wedstrijd, bekent hij. "De afgelopen nacht heb ik heel slecht geslapen. Deze wedstrijd was toch wel spannender dan de voorgaande." Met gebalde vuisten schreeuwde hij zijn 23-jarige dochter tijdens de roeifinale naar de finish.
Lees meer: Paulis: Ik weet niet wat ik voel en niet wat ik denk
Wat er door hem heen ging toen hij zijn dochter als eerste zag finishen? Paulis lacht: "YESSS! Ja, dan komt alle spanning die je wekenlang hebt opgebouwd er in een keer uit."
Na de wedstrijd kon hij zijn dochter kort spreken, haar feliciteren en een dikke knuffel geven. "Ik hoop haar vanavond later weer te spreken."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.