Inbreker slaat jongen met breekijzer

EMMEN - Een jongen die afgelopen nacht een inbreker probeerde te pakken in Emmen, is daarbij gewond geraakt. De inbreker sloeg hem met een breekijzer.
De dader was aan het inbreken bij Golfparc Sandur. Twee jongens die langs fietsten, zagen dat. Toen een van hen de inbreker achterna ging, liep hij daarbij een klap op. Hij raakte lichtgewond.


Spoorloos

De politie zocht met een helikopter boven het terrein van Golfparc Sandur, maar zonder resultaat. De inbreker is nog spoorloos. Hoeveel geld hij heeft buitgemaakt, is onbekend.


Adrenaline

De eigenaar van Brasserie by Bart, dat bij het golfpark hoort, is geschrokken. "Ik moet zeggen dat de adrenaline behoorlijk aan het pompen was toen ik het hoorde. Ik ben zo snel mogelijk hiernaartoe gegaan", zegt Bart Moolhuizen.
"Het meest vervelende is dat ik cateringopdrachten heb, die nu niet kunnen doorgaan omdat overal glas ligt. En de kassa is leeggetrokken. Dat is wel even schrikken."
De politie gaat vandaag verder met sporenonderzoek.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.