HZVV maakt gehakt van VKW in beker: 11-0

Frank Strijker scoorde 5 keer tegen VKW
Frank Strijker scoorde 5 keer tegen VKW
VOETBAL - Vorig seizoen kon het niet op voor VKW en trainer Jan Wielink. Sinds zijn komst in de winterstop won de club uit Westerbork bijna alles wat er te winnen viel en werd promotie naar de 1e klasse bewerkstelligd. Dit seizoen gaat het vooralsnog een stuk minder. Na de 3-0 nederlaag tegen Rolder Boys in de eerste poulewedstrijd werd er vanavond met liefst 11-0 verloren bij HZVV.
Bij rust was het al 7-0 voor de Hoogeveense zaterdageersteklasser, door een hattrick van Rick Broek en goals van Frank Strijker (twee keer), Stan Ypenburg en Jordi Beeksma. Na rust maakte Srijker zijn derde en vierdevan de avond en bepaalden Beeksma en Mike Doldersum de eindstand op 11-0.
Omdat ook Rolder Boys wist te winnen van Noordscheschut zijn beide ploegen al zeker van een plek in de volgende ronde en is de wedstrijd tussen HZVV en Rolder Boys, komende zaterdag in Hoogeveen, een veredelde oefenwedstrijd.

Overige uitslagen van vanavond in de beker:

Raptim - KOSC 1-5
VIOS - CSVC 0-5
Fit Boys - Wijster 6-0
Bekijk hier alle uitslagen van de tweede speelronde in de poulefase van de noordelijke districtsbeker.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.