'Dat ik drie wedstrijden de kans zou krijgen, is grote onzin'

Oud-trainer van FC Emmen Joop Gall (Rechten: archief RTV Drenthe)
Oud-trainer van FC Emmen Joop Gall (Rechten: archief RTV Drenthe)
VOETBAL - Joop Gall blijft in principe tot het eind van het seizoen hoofdcoach van de Oekraïnse club FC Stall Dniprodzerzjynsk. "Dat ik drie wedstrijden de kans zou krijgen om me te bewijzen, is grote onzin."
Dat zegt de oud-trainer van FC Emmen tegen
.

Drie wedstrijden

Eerder werd gesuggereerd dat Gall drie wedstrijden de kans zou krijgen om zich te bewijzen. Maar daar is dus niets van waar, zegt hij. Gall begon dit seizoen als assistent-trainer van Erik van der Meer, die later opstapte.

'Niet realistisch'

Gall zegt in gesprek met RTV Noord dat hij goede afspraken heeft met president Vardan Israelyan. "Het zou ook niet realistisch zijn om in de drie wedstrijden, waarin we tegen Dynamo Kiev en Shaktar Donetsk spelen, zeven tot negen punten te verwachten."
Gall verloor zijn debuutwedstrijd van Dynamo Kiev met 1-0. Daarna kwam hij tot een doelpuntloos gelijkspel tegen Vorskla Poltava.
FC Stall Dniprodzerzjynsk speelt vanavond tegen koploper Shaktar. Gall staat met vijf punten uit wedstrijden op een achtste plek, in een competitie met twaalf clubs.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.