Behendigheidsspelletjes met trekkers in Echten: 'Aardig stoer'

ECHTEN - Wie zijn de beste trekkerrijders van Echten? Om daarachter te komen hebben zes teams het vandaag tegen elkaar opgenomen. Ze hebben verschillende behendigheidsspelletjes tegen elkaar gespeeld.
De wedstrijd is onderdeel van een zeskamp om te vieren dat de feestcommissie 'Het Echtense Feest' honderd jaar bestaat.

Trots

Voorzitter Gerard Mul van Het Echtense Feest is erg tevreden met de opkomst en het aantal deelnemers. Daarnaast vindt hij het heel speciaal dat de feestcommissie al een eeuw bestaat. "Ik ben supertrots dat al zoveel mensen ons in het bestuur voor zijn gegaan en dat het nog steeds vertrouwen krijgt van het dorp om dingen te mogen organiseren en dat iedereen daar op af komt."

Aardig stoer

De verschillende wedstrijdonderdelen zijn tot het laatste moment geheim gehouden, zodat de deelnemers niet stiekem konden oefenen. De spelletjes vielen de deelnemers zwaar, zoals een onderdeel waarbij de chauffeurs emmers met water op een draaiende schijf moeten zetten. "Ik vond dat met dat water wel aardig stoer, want één verkeerde beweging en dan lagen alle emmers er weer af. Dan kon je weer overnieuw beginnen," zegt deelnemer Diederik Slagter.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.