Woldendorp doet prima zaken in waterballet

MOTORCROSS - "Het rolletje van m'n vizier was op", dat zegt Paul Woldendorp uit Yde. In de strijd om het wereldkampioenschap voor veteranen eindigde hij vanmorgen, na een kletsnatte race, op de achtste plaats.
Een knappe prestatie, zeker gezien de omstandigheden. De rolwolk boven Assen zorgde voor enorme wateroverlast op het TT Circuit. Daardoor werd de strijd om het wereldkampioenschap bijna een half uur stilgelegd.


Als een vis in het water

Aan de veteranen de eer om daarna het waterballet te openen. Maar de 47-jarige Woldendorp voelde zich als een vis in het water.

Tiende overall

Zaterdag finishte hij al op de dertiende plaats. Opgeteld met de achtste stek van vanmorgen brengt hem overall op plaats tien. En daar is de Honda-coureur maar wat blij mee.
Koos Dijkstra uit Assen werd gisteren zestiende en verliet vandaag de wedstrijd, na een matige start. De wereldtitel ging naar de Zweed Mats Nilsson.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.