Ondernemersprijs Noordenveld heeft twee winnaars

RODEN - Bloem & Cadeau Boutique Anniek in Norg en VDL Wientjes in Roden hebben de Ondernemersprijs Noordenveld 2016 gewonnen.

De winnaars kregen de prijs vanmiddag uitgereikt uit handen van burgemeester Klaas Smid van Noordenveld. De Commissie van Aanbevelingen kon geen keuze maken tussen beide ondernemers.

Anniek Siegers van Bloem & Cadeau Boutique Anniek en Chris Mulder als eigenaar van VDL Wientjes zijn volgens de jury beide gedreven ondernemers, ieder op een eigen wijze.

Anniek Siegers
Bloem & Cadeau Boutique Anniek is een bloemenzaak in Norg. Anniek Siegers maakt bloemstukken en geeft cursussen samen met een medewerker en een stagiaire. Daarnaast doet Anniek, die al op haar 21e een eigen bedrijf begon, mee aan wedstrijden. Volgens de jury is ze een jonge, gedreven, maatschappelijk betrokken en innovatieve ondernemer.

VDL Wientjes
VDL Wientjes in Roden ontwikkelt, produceert en assembleert kunststofproducten voor verschillende opdrachtgevers. Sinds kort houdt het bedrijf zich ook bezig met medische technologie. De afgelopen jaren is onder meer een couveuse ontwikkeld, die recent in productie is genomen. De onderneming stond aan de wieg van de zogenaamde Health Hub.
Deel dit artikel: