Miljoen bezoekers voor Wildlands in Emmen

EMMEN - Precies een half jaar na de opening heeft Wildlands Adventure Zoo in Emmen haar miljoenste bezoeker verwelkomd.

“In een half jaar tijd een miljoen bezoekers binnenhalen, daar zijn we heel trots op”, zegt directeur Frankwin van Beers. De dierentuin loopt volgens hem iets voor op schema. “De verwachting was dat we dit jaar ongeveer 1,2 miljoen bezoekers zouden krijgen.”

Vipbehandeling
Voor de miljoenste bezoeker, Teun, en zijn vriendin Nadien was een vip-behandeling weggelegd. Het tweetal is enthousiast over de dierentuin. “De dieren hebben hier lekker de ruimte en het ziet er allemaal mooi uit”, zegt Nadine. “Het ziet er fantastisch uit en de dieren zitten in hun natuurlijke omgeving”, zegt Teun.


Niet iedereen tevreden
Niet iedereen is enthousiast over het nieuwe dierenpark van Emmen. Op recensie-websites als Zoover krijgt het park wisselende beoordelingen. Sommige bezoekers zijn laaiend enthousiast en noemen het park een echte aanrader. Andere mensen vinden dat er te weinig dieren te zien zijn en dat ze te veel moeten lopen om alle dieren te zien.

Dit soort reacties zijn onvermijdelijk volgens Van Beers. “Je wilt natuurlijk alle gasten tevreden stellen, maar we weten dat dat niet kan.”
Deel dit artikel: