Henk Bos: Er is toch wel iets van opluchting

VOETBAL - De eerste treffer in het betaalde voetbal van Henk Bos betekende ook de eerste treffer van een middenvelder van FC Emmen dit seizoen. En wat voor een treffer. Het was de mooiste van de avond: een stift over FC Den Bosch-doelman Nick Leijten.
"Zij waren aan het opbouwen, maar verloren de bal aan Sander Rozema. Via Rogier Krohne kwam de bal bij mij en toen zag ik de keeper komen en besloot ik te stiften. Dat was puur op intuïtie", aldus de doelpuntenmaker.
Opluchting
Bos beaamde na afloop dat de 3-0 zege zorgde voor opluchting in het FC Emmen-kamp. De magere produktie van FC Emmen was de laatste weken toch steeds meer een thema geworden. "We weten wel dat we kunnen scoren, maar tot nu toe deden we dat te weinig. Daarom is deze avond wel fijn, voor het team maar ook voor de individuen."
Bos is los
Bos was afgelopen dinsdag al in het bekerduel tegen Scheveningen en ook tegen FC Den Bosch nadrukkelijk aanwezig. De aanvallende middenvelder lijkt de schroom van zich af te hebben gegooid en helemaal los te zijn. "Alhoewel ik In de vorige wedstrijden ook wel bij de goals betrokken was, maar dan vroeger in de aanval en dus niet in de eindfase. Dat gebeurt de laatste twee wedstrijden wel. Dinsdag gaf ik een assist en nu scoor ik en gaf ik een voorzet op een goal. Dat is wel lekker, want ik wil ook graag belangrijk zijn."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.