Fidom helpt MSC aan ruime thuisoverwinning

Het zevende punt in de hoofdklasse A voor MSC (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - Hoofdklasser MSC heeft op eigen veld met 5-1 gewonnen van SDO. Invaller Jos Fidom brak de wedstrijd open.
Na een gelijke ruststand (1-1) bracht Nick Koster de Meppeler formatie tegen de verhouding in op voorsprong. In de 53ste minuut prikte hij de 2-1 binnen.

Man of the match

Twintig minuten voor tijd vergrootte de ingevallen Jos Fidom de voorsprong, waarna het verzet van de gasten uit Bussum gebroken was. Justin Benjamins en opnieuw man of the match Fidom maakten het feest in Meppel compleet.
Door de ruime thuisoverwinning mag MSC naar boven kijken. De ploeg is terug te vinden in de lage middenmoot van de hoofdklasse A, met zeven punten uit zes duels.