Dalenaar Henk de Jonge krijgt lintje

Burgemeester Bouwmeester reikte de onderscheiding uit (Rechten: Twitter/Jan Zwiers)
Burgemeester Bouwmeester reikte de onderscheiding uit (Rechten: Twitter/Jan Zwiers)
DALEN - Henk de Jonge uit Dalen is gisteravond koninklijk onderscheiden. Burgemeester Bert Bouwmeester reikte de onderscheiding uit aan de 57-jarige Dalenaar. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De Jonge heeft in Dalen een eigen drukkerij en werd verrast tijdens de jaarvergadering van de Daler ondernemersvereniging.

Miss Summer en Dametin

De Dalenaar is een bekend gezicht in het dorp. Hij zet zich al meer dan twintig jaar vrijwillig in voor vele activiteiten. Na 25 jaar is hij nog altijd betrokken bij de jaarlijkse Miss Summer-verkiezing. Vanaf 1993 is hij ook betrokken bij de jaarlijkse reünie voor Indië- en Nieuw-Guinea-veteranen in Dalen, Dametin.

Promotie

Verder is De Jonge belangrijk voor de promotie van activiteiten in het dorp. Volgens de gemeente Coevorden kan hij mensen in beweging krijgen en enthousiast te maken. 'Samen de schouders eronder voor een leefbaar en actief Dalen' is zijn motto.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.