VKW met 5-0 voor, eindstand 5-5

VOETBAL - In de 1e klasse F beleefde VKW een krankzinnige middag. De ploeg van trainer Jan Wielink gaf een 5-0 voorsprong uit handen tegen FVC. Het werd in Westerbork 5-5.
Bekijk ook:
Bizar
"Dit is bizar. Ik ben echt heel teleurgesteld", aldus Wielink. De Börkers gingen flitsend van start en stonden na een ruim half uur spelen met 3-0 voor door goals van Gerard Brouwer, Anjo Willems en Frits Nijstad. Het werd nog erger voor de Friezen. Nijstad en Roy Hutter maakten er 4-0 en 5-0 van. Op slag van rust kwamen de gasten terug tot 5-1 via Robin Hollander.
Onrust
Geen vuiltje aan de lucht dus, zou je zeggen. Maar na de 5-2 van in de 58e minuut van René Hoen ging het helemaal mis bij de blauw-witten. "We hielden de bal niet meer in de ploeg en er ontstond onrust." FVC profiteerde dankbaar. Ruud Algra, opnieuw Hoen en Omar Wijma zorgden voor mineur bij VKW. "We verspelen hier gewoon twee punten", concludeerde Wielink terecht.
VKW staat op de negende plek in de eerste klasse F met zeven punten uit zes duels.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.