Dzenan Sarkinovic neemt FC Assen aan de hand tegen koploper Raptim

VOETBAL - Raptim weet weer wat verliezen is. Nadat de eerste vijf wedstrijden in de 2e klasse L werden gewonnen, was FC Assen in Coevorden met 3-1 te sterk.
Grote man aan de kant van de Assenaren was Dzenan Sarkinovic. De spits scoorde alle Asser treffers.
Eerste kans voor de thuisclub
De ploeg van de grieperige trainer Harold Wekema begon sterker aan de wedstrijd, zonder dat het grote kansen kreeg. De koploper zakte ver in, maar werd op de counter zelden gevaarlijk. Na ruim twintig minuten spelen, kreeg Raptim de eerste kans, maar slecht uitverdedigen van Assen werd niet afgestraft.
Veel meer viel er voor het publiek in de eerste helft niet te genieten en gingen beide ploegen zonder treffers rusten.
Sarkinovic
In de tweede helft hoefde het publiek maar zeven minuten te wachten op de eerste treffer. Dzenan Sarkinovic reageerde attent op een voorzet en schoot de bal uitstekend binnen (0-1).
Gelijkmaker van Greve
Door de treffer werd de wedstrijd eindelijk opengebroken. Assen verzuimde direct na de 0-1 de voorsprong uit te bouwen. Raptim knokte zich terug in de wedstrijd en halverwege de tweede helft bracht Fabian Greve de thuisploeg weer langszij (1-1).
Weer Sarkinovic
Lang kon Raptim niet genieten van de gelijkmaker. Amper tien minuten later bracht Sarkiniovic, met zijn tweede treffer van de middag, de Assenaren weer aan de leiding. Omdat Mustapha Mansaray drie keer, alleen voor keeper Van der Haar miste, bleef het tot het einde spannend. In blessuretijd bracht Sarkinovic aan alle onzekerheid een einde.