Jeugdkeeper FC Emmen op stage bij Oranje onder 17

Kjell Scherpen (Rechten: facebook)
Kjell Scherpen (Rechten: facebook)
VOETBAL - FC Emmen-jeugdspeler Kjell Scherpen is uitgenodigd om een tweedaagse stage bij te wonen van het Nederlands elftal onder 17.
De jonge doelman is al de gehele opleiding bij FC Emmen actief en speelt dit seizoen zijn wedstrijden in FC Emmen onder 19. Daarnaast traint Kjell Scherpen, zoon van ex-Emmen speler Herman Scherpen, regelmatig met de eerste selectie mee en heeft ook al een aantal malen als wisselkeeper gefungeerd.
Hoofd Opleidingen en trainer van het oudste jeugdelftal van FC Emmen, Gert Heerkes, ziet de uitnodiging van Scherpen als een groot compliment voor de jeugdopleiding van de Drentse club. "Maar niet alleen dat. De interesse in Scherpen is ook een direct resultaat van de prima prestatie van FC Emmen onder 17 in de afgelopen periode. Kjell heeft in het merendeel van die wedstrijden ook een duidelijk visitekaartje afgegeven. Daarnaast is het voor ons een bevestiging dat het een wijs besluit is geweest de eigen opleiding weer een podium te geven.”

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.