Duizenden reacties op enquête over mobiele bereikbaarheid

Op meerdere plekken in de provincie hebben mensen slecht bereik (Rechten: Pixabay.com)
Op meerdere plekken in de provincie hebben mensen slecht bereik (Rechten: Pixabay.com)
ASSEN - Ongeveer drieduizend Drenten hebben tot nu toe de vragenlijst over het bereik van mobiele telefoons ingevuld. Meewerken aan de enquête kan nog steeds!
Uit de eerste reacties blijkt dat mensen in de provincie op veel plekken slecht of geen bereik hebben. Duidelijk is dat het probleem niet alleen in het buitengebied speelt. Ook in woonwijken in de grotere Drentse steden zijn problemen met het bereik.
Waar de één aangeeft naar zolder te moeten om te kunnen bellen, moet een ander de straat inlopen of naar een parkeerplaats in de buurt gaan. Velen grijpen daarom terug op de vaste lijn.
Lees meer: Al meer dan 1300 reacties op enquête mobiele telefonie: 'Het is hier echt bagger' Heeft u de enquête nog niet ingevuld? De vragenlijst is hier te vinden. Meedoen kan tot en met zondag.
De enquête is opgesteld door de regionale omroepen en de NOS. Aan de hand van de vragenlijst willen we in kaart brengen waar in Nederland witte vlekken zijn te vinden. Over een aantal weken worden de resultaten bekendgemaakt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.