Dames E&O pakken punt in slotfase

Merel Freriks speelde een sterke wedstrijd (archieffoto RTV Drenthe)
HANDBAL - De dames van E&O hebben een punt overgehouden aan het thuisduel tegen VZV. De ploeg van Mike van Rooden keek in de slotfase telkens tegen een kleine achterstand aan, maar wist in de laatste minuut langszij te komen: 25-25.
E&O sloot de eerste helft af met een 15-14 voorsprong. De Emmer dames speelden sterk en met name Merel Freriks en keepster Ilse Spiekman wisten zich te onderscheiden. Na rust verviel de thuisploeg in oude fouten door slordig te passen en te snel te schieten.
Vanaf 20-20 namen de Noord-Hollandse gasten het heft in handen, maar E&O bleef vechten en was blij met het gewonnen punt. Coach Van Rooden: "Die meiden hebben het goed gedaan en we hebben de stijgende lijn van de afgelopen weken doorgetrokken."
Topscorer met acht treffers was Merel Freriks. Zij maakte ook de twee laatste goals voor E&O.