Man ontvoerd en achtergelaten in bos: vrouw uit Eelde aangehouden

Het onderzoek loopt nog (Rechten: archief RTV Drenthe)
Het onderzoek loopt nog (Rechten: archief RTV Drenthe)
GLIMMEN - Een 28-jarige vrouw uit Eelde is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een ontvoering van een 47-jarige man uit Groningen.
Het slachtoffer belde maandagnacht aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde dat hij was ontvoerd en was achtergelaten in de buurt. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. "Ja dat was wel een bijzondere melding die we kregen", zegt politiewoordvoerder Anne van der Meer. "De man is vervolgens met een hoofdwond met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht."

Bos in Glimmen

De man kan zich niet precies herinneren wat er is gebeurd. Hij is maandagavond met zijn auto vanuit huis vertrokken. Hij is zonder auto achtergelaten in een bos in Glimmen. "De auto is woensdagavond bij een woning in Eelde aangetroffen en de bewoonster is gisteren aangehouden", zegt Van der Meer.

Meer betrokkenen

Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten door de politie. "We hebben na onderzoek tot nu toe het idee dat hier meer mensen bij betrokken zijn geweest," besluit Van der Meer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.