Bewerker digitale foto's M/V

Wij zoeken een visueel ingestelde medewerker die affiniteit heeft met het bewerken en opmaken van digitale foto's. De werkgever is huisfotograaf van een aantal makelaars. Daarnaast maakt hij op beurzen en bij bedrijfsbijeenkomsten speciaal opgemaakte foto's die bezoekers als aandenken meekrijgen.

Het betreft een kantoorfunctie voor 4 ochtenden per week. Je bent bezig met het selecteren en opmaken van foto's van onroerend goed. Je bedenkt en werkt creatieve achtergronden uit voor foto's die de fotograaf maakt op beurs- en bedrijfsbijeenkomsten. Je maakt hierbij gebruik van Photoshop. Je werkt meestal zelfstandig.

Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 0 - 16 uur per week.
Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Werkdagen en -tijden: dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

De werklocatie is BEILEN.

Eisen: Visueel ingesteld - Affiniteit met bewerking van fotomateriaal - Creatief - Werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren en plannen - Ervaring met Photoshop is een pre maar geen eis - Beschikbaar op dinsdag- t/m vrijdagochtend (ca. 8.30 tot 12.30) - Woonachtig binnen een straal van 20 km rond Beilen.

Geïnteresseerd? Stuur een mail met motivatie en cv naar WerkgeversServicepunt-Drenthe@uwv.nl

Vacaturenummer: 5828916
Meer over dit onderwerp:
BrinkVacature
Deel dit artikel: