Zeer welkome punten voor MSC

VOETBAL - MSC boekte op eigen veld drie zeer belangrijke punten in de zondaghoofdklasse A. De kraker in de onderste regionen, tegen vv Heerenveen, werd met 2-0 gewonnen. Vlak voor rust zorgde Justin Benjamins voor de 1-0 en in de 90e minuut schoot invaller Milan van der Weide de tweede treffer tegen de touwen.
Bekijk hier:
De zege was verdiend te noemen, al was Heerenveen voor rust dichtbij de openingstreffer. De paal stond succes voor de Friezen in de weg. Na rust kreeg MSC voldoende kansen om het duel al eerder in het slot te gooien, maar Jos Fidom en Justin Benjamins lieten grote kansen liggen. Daardoor bleef vv Heerenveen in de wedstrijd, maar echt gevaarlijk werden de gasten niet. De goal van Van der Weide, nadat Benjamins nog tegen de lat schoot, betekende het laatste moment van de wedstrijd.

Stand

Door de zege klimt MSC van de 15e naar de 12e plaats in de hoofdklasse B. De formatie van trainer Bas Bijen en Herman Scherpen heeft nu 12 punten uit 13 duels. Heerenveen heeft er ook 12, maar heeft een slechter doelsaldo dan de Meppelers. Op plek 14 en 15 staan De Meern en De Bataven met beide elf punten, maar die clubs komen morgen nog in actie. Hekkensluiter is Dieze West, met 6 punten uit 13 duels.

Onze Club

Beelden van MSC - vv Heerenveen zijn vanavond te zien in TV Drenthes' Onze Club. De uitzending begint om 18.35 uur.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.