vv Emmen ontevreden met punt tegen buurman SVBO

VOETBAL - SVBO - vv Emmen eindigde zaterdagavond in 1-1. Daarmee was vooral de thuisclub tevreden. De gasten stelden vooral in de tweede helft teleur, waarin ondanks een numerieke meerderheid op het veld een 0-1 voorsprong werd weggegeven.
Bekijk hier:
Kort voor rust moest SVBO met tien man verder nadat Johnny Koops zijn tweede gele kaart kreeg, nadat hij de doorgebroken Dries-Jan Bal ten val bracht. Op dat moment leidden de gasten al met 0-1 door een treffer van Alex Blekkink.
In de tweede helft had Emmen het duel via Björn Zwikker en invaller Niels Grevink kunnen beslissen, maar hield doelman Lennon Ebeltjes SVBO in de wedstrijd. Sterker nog, halverwege de tweede helft zorgde Jelmer Scholtens voor de gelijkmaker en vanaf dat moment was de thuisclub de bovenliggende partij. Maar in de resterende twintig minuten werd er niet meer gescoord.

Stand

Emmen heeft nu 17 punten uit 11 duels, waarmee de ploeg van trainer Nico Haak 4e staat in de zondag 1e klasse F. Koploper is nog steeds Achilles 1894 dat zaterdagavond Nieuw Buinen op zeven punten afstand hield door in Nieuw Buinen met 2-2 gelijk te spelen. SVBO sprokkelde weer een puntje en staat inmiddels op plek 9, met 12 punten uit 11 duels.