Wegen HZVV en Karlo Meppelink scheiden

Karlo Meppelink
Karlo Meppelink
VOETBAL - Hoofdtrainer Karlo Meppelink neemt aan het einde van het seizoen, na vier jaar, afscheid van HZVV. In goed onderling overleg is belsoten het aflopende contract niet te verlengen, zo staat te lezen in het persbericht van de Hoogeveense club.
bekijk hier:
Karlo Meppelink laat weten dat het voor hem een lastige keuze was. “Ik werk met heel veel plezier bij deze mooie club, maar het kriebelt ook wel weer om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan.” Streutker, bestuurslid voetbalzaken bij de zaterdageersteklasser vult aan: “Voor ons was het niet anders. Onder leiding van Karlo en zijn staf hebben we als club weer stappen gezet. We denken echter ook dat het voor de groep goed kan zijn dat er na vier jaar weer eens iemand anders voor komt te staan.”
Beiden hopen dit seizoen nog een mooie kroon op de samenwerking te zetten. Meppelink: “Ik wil heel graag afscheid nemen met het behalen van het kampioenschap. Ik blijf mijn stinkende best doen dat doel te bereiken. HZVV hoort wat mij betreft in de hoofdklasse.”
HZVV staat op dit moment bovenaan in 1ste klasse E van het zaterdagvoetbal. De eerste periodetitel werd inmiddels behaald. Meppelink: “We liggen op koers."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.