Jan-Marc Bosman moet Weerdinge kampioen maken

Jan-Marc Bosman (Rechten: facebook Jan-Marc Bosman
Jan-Marc Bosman (Rechten: facebook Jan-Marc Bosman
VOETBAL - Jan-Marc Bosman wordt per direct de nieuwe trainer van vv Weerdinge. De oefenmeester, die dit seizoen trainer/coach was van het tweede team van vv Emmen, volgt bij de zondagvierdeklasser Erwin van Oosten op, die eerder deze week werd ontslagen.
Aan Bosman de taak de titel in de wacht te slepen in de 4e klasse D. Het vertrouwen dat dat zou lukken met Van Oosten was er niet meer.
Bosman vanavond voor de groep
Bosman staat vanavond al voor het eerst op het veld en zal zondag de coach zijn in de derby van Weerdinge tegen EHS'85.
De huidige nummer drie van de zondag 4e klasse D en Bosman kwam een contract voor de duur van één seizoen overeen. "We hebben zeer prettige gesprekken gehad en beide partijen waren erg enthousiast. Jan Marc heeft van zijn huidige vereniging, vv Emmen, de vrijheid gekregen om zich te mogen profileren als hoofdtrainer bij onze vereniging. Ik ben verheugd dat we na een slecht begin van de week het voor de vereniging alsnog positief kunnen afsluiten". aldus vv Weerdinge-voorzitter Jan Busscher.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.