Kallon: Kan mezelf voor mijn kop slaan, maar daar hebben we niets aan

VOETBAL - Als er iemand Jong FC Utrecht pijn had kunnen en ook moeten doen was het FC Emmen-aanvaller Issa Kallon. Bij een 2-1 achterstand kopte de Uttrecht-huurling net naast. Geen 2-2 en tot overmaat van ramp scoorde drie minuten later de thuisclub de 3-1. "Het was eigenlijk een goede kopbal, maar ik had hem moeten maken. Ik baal er enorm van. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan, maar ja.. daar hebben we niets aan."
"Moeite met hun spel"
Hij was, net als de rest van FC Emmen, naar Spakenburg afgereisd met maar één doel: winnen. Maar in de eerste helft was die overtuiging nauwelijks zichtbaar. "We begonnen niet goed, niet scherp ook. We hadden moeite met hun spel. Zij lieten hun middenvelder continu uitzakken tussen hun twee centrale verdedigers. In de tweede helft ging het veel beter, maar lieten we teveel kansen onbenut."
"We willen dolgraag naar top-5"
Natuurlijk was voor Kallon het duel tegen zijn Jong FC Utrecht speciaal. "Ik wilde vlammen tegen mijn club, had moeten scoren, maar het lukte niet. Daar baal ik enorm van. Maar het meest baal ik van de nederlaag, want we willen dolgraag naar de top-5 in de Jupiler League."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.