ACV wint en deelt koppositie met Staphorst

VOETBAL - ACV heeft vanmiddag op eigen veld goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Fred de Boer won met 2-1 van concurrent CSV Apeldoorn.
Bekijk hier:
Het was Haaye Feenstra die in de 36e minuut de openingstreffer maakte, na een combinatie met Arjen Hagenauw.
Zes minuten na rust werd Hagenauw in de zestien meter onderuit werd gehaald. De spits verdubbelde de voorsprong vanaf de stip.
CSV maakte een halfuur voor de aansluitingstreffer via Hüseyin Güvel, maar de overwinning kwam voor de Assenaren niet meer in gevaar. Wel zag ACV nog drie ballen op de paal belandden.
Omdat de koploper, DOVO, niet wist te winnen van Urk, staat ACV samen met Staphorst bovenaan. Beide ploegen hebben 28 punten uit 14 duels.