Hurry Up boekt zakelijke overwinning op Quintus

HANDBAL - Hurry Up heeft vanavond in de BENE-league een eenvoudige overwinning geboekt op puntloze hekkensluiter Quintus.
De Zwartemeerders wonnen zonder groots handbal met 30-22, na een 15-10 ruststand.

Begin niet scherp

Hurry Up begon niet heel scherp aan de wedstrijd en kwam vrij snel op achterstand. Bij een 5-5 stand zette de formatie van trainer Martin Vlijm de wedstrijd naar haar hand. Hurry Up pakte voor rust vijf punten voorsprong.

Na rust voorsprong uitbouwen

Na rust pakten de Zwartemeerders het initiatief en bouwden de voorsprong langzaam uit. Het was een zakelijke wedstrijd waarin keeper Thomas Aagaard voortreffelijk keepte, maar ook zijn vervanger Wouter Greevink deed het uitstekend.

Topscorers

Topscorers namens Hurry Up waren Tomas Bernativicius met 8 treffers en Vaidas Trainavicius met 5 doelpunten. Ronald Suelmann ontbrak wegens een enkelblessure. De Zwartemeerders staan op de 6e plek met 16 punten uit 14 duels.

Versterking

Hurry Up versterkt zich met cirkelspeler Almir Balas uit Kroatië. De Kroaat die afgelopen week samen met een andere landgenoot, Jure Fistonic, in Zwartemeer meetrainde, krijgt een contract. "Hij is super goed in de verdediging", zegt Vlijm. "Echt keihard."
Opbouwer Fistonic gaat weer terug naar Duitsland, waar hij woont. "Het is geen slechte speler", aldus de Hurry Up-coach. "Maar hij was te traag voor ons spel."