Karlo Meppelink op weg naar Vroomshoopse Boys?

VOETBAL - HZVV-trainer Karlo Meppelink, die na dit seizoen vertrekt bij de Hoogeveense zaterdageersteklasser, wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Vroomshoopse Boys. De trainer voerde al een eerste gesprek met de nummer 11 van de zaterdag 1e klasse D.
"Het is zeker een optie. Het is een mooie club, met ambitie en ook voldoende mogelijkheden. Er staat een jonge groep en er is voldoende aanwas vanuit de jeugd", aldus Meppelink die binnenkort een tweede gesprek voert met de club uit Vroomshoop.

Promotie lonkt

Ergens is het gek dat Meppelink en HZVV afscheid van elkaar nemen. De club draait prima, De oefenmeester laat de jeugd doorstromen richting de eerste selectie en op dit moment staat het vlaggenschip bovenaan in de 1e klasse E. Een terugkeer naar de hoofdklasse lonkt.

"Goed moment"

"Natuurlijk zou ik graag laten zien dat ik met HZVV het langer dan één seizoen kan volhouden in de hoofdklasse, maar aan de andere kant is het denk ik ook goed dat er een fris gezicht voor deze ploeg komt. Daarnaast wil ik me ook blijven ontwikkelen en dat hoop ik dan bij een andere club te doen", aldus Meppelink die sinds 2006 hoofdtrainer is. Hij begon bij ZZVV, waar hij tot de zomer van 2011 werkzaam was. Daarna volgden twee seizoenen Germanicus en inmiddels is hij bezig aan zijn vierde seizoen bij HZVV.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.