MSC grijpt winst in negentigste minuut

MSC stijgt naar de twaalfde plaats in de hoofdklasse A (Rechten: Daan Prest)
VOETBAL - MSC heeft met 2-3 gewonnen in Noordwijk. Tegen SJC viel de beslissing in de negentigste minuut.
In de tweeënvijftigste minuut maakte Jos Fidom gelijk in Zuid-Holland (1-1). Topschutter Benjamins liet de Meppeler formatie een kwartier voor tijd juichen door de voorsprong tegen de touwen te werken.
In de laatste tien minuten stond MSC zwaar onder druk. De ploeg van het duo Scherpen/Bijen kon niet voorkomen dat thuisploeg SJC drie minuten voor tijd gelijkmaakte. Zo leek het hoofdklasseduel af te stevenen op een puntendeling.

Huiskes

In de negentigste minuut kwam de bal in een uiterste poging voor de voeten van Joël Huiskes. De MSC'er twijfelde niet, scoorde vanaf randje zestien en werd bedolven onder zijn teamgenoten.
Door de uitoverwinning op de Zuid-Hollandse middenmotor klimt MSC uit de degradatiezone. De hoofdklasser uit Meppel heeft vijftien punten uit veertien duels.