Politie plukt dronken vrouw (74) van de weg

De politie heeft het rijbewijs van de vrouw in beslag genomen (Rechten: ANP/Koen Suyk)
De politie heeft het rijbewijs van de vrouw in beslag genomen (Rechten: ANP/Koen Suyk)
WILDERVANK - Een bejaarde automobiliste uit Wildervank is gisteren opgepakt, omdat ze een aanrijding veroorzaakte en daarna doorreed. Bovendien zat ze dronken achter het stuur. De politie heeft haar rijbewijs in beslag genomen.
Omstanders zagen dat de vrouw een betonnen paal bij een oprit uit de grond reed in haar woonplaats. Haar kentekenplaat viel van de auto en bleef er achter.
De vrouw reed vervolgens richting Veendam. Verschillende mensen belden de politie over het rijgedrag van de 74-jarige bestuurster. Ze reed met zeer wisselende snelheid en af en toe reed ze ook volledig aan de linkerkant van de weg. Met hulp van een andere automobilist, die doorgaf waar de vrouw precies reed, konden agenten haar oppakken.
De vrouw kon niet meer goed op haar benen staan. Uit controles bleek dat ze te veel had gedronken. Haar auto was aan de voorkant zwaar beschadigd.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.