Stelling: Ik geef aan de voedselbank

Geeft u aan de voedselbank? (Rechten: RTV Drenthe/Marloes Hulstijn)
Geeft u aan de voedselbank? (Rechten: RTV Drenthe/Marloes Hulstijn)
ASSEN - Morgen eindigt de voedselbankactie van RTV Drenthe. Verslaggevers Magriet Benak en Frits Emmelkamp gaan vandaag en morgen nog op stap om zo veel mogelijk goederen binnen te halen voor de Drentse voedselbanken.
Een voedselbank geeft hulp aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In Drenthe helpt de voedselbank vierduizend mensen. Via de
van RTV Drenthe is het ook mogelijk om online een donatie te doen. Wij willen graag weten of u ook aan de voedselbank geeft.
Lees meer: Liveblog: Samen voor de voedselbank
Leste Ronde
Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of kijk op Facebook.com/rtvdrenthe en laat uw reactie achter.

Vorige stelling

Gisteren ging de stelling over het invoeren van een hondenpaspoort: alle honden moeten een paspoort hebben. Ruim 88 procent is het daarmee eens; slechts 11 procent geeft aan dat niet alle honden een paspoort moeten hebben. In totaal brachten 823 mensen hun stem uit.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.