Hurry Up krijgt pak slaag van Volendam: 'Het was heel erg slecht'

Hurry Up eerder in actie (Rechten: RTV Drenthe)
HANDBAL - De handballers van Hurry Up hebben vanmiddag een flinke nederlaag geleden. In Volendam werd het 31-14.
Voor de Zwartemeerders was dit het tweede duel binnen 24 uur. Gisteravond versloeg de formatie van Martin Vlijm KV Sasja in eigen huis met 32-28.
Hurry Up had overduidelijk last van het duel van gisteravond, zegt Vlijm: "Het was van onze kant heel erg slecht. De ploeg was op, er zat geen kracht meer in de schoten."
De thuisploeg stond na ruim tien minuten handballen voor met 7-3. Via 13-5 pakte Volendam tien punten voorsprong met rust: 17-7.
Na rust ging Volendam op dezelfde voet verder en werd het verschil tussen beide ploegen groter dan vijftien punten. Na zestig minuten spelen stond de 31-14 eindstand op het scorebord.
Topscorers namens de Zwartemeerders waren Tommie Falke met zes treffers en Hurry Up staat zesde in de BENE-league met 18 punten uit 17 duels.