MSC pakt eerste punt na winterstop

MSC speelt gelijk (Rechten: archief RTV Drenthe)
MSC speelt gelijk (Rechten: archief RTV Drenthe)
VOETBAL - MSC Meppel heeft het eerste puntje binnen in 2017. De Drentse equipe speelde in de hoofdklasse A met 1-1 gelijk tegen SDO in Bussum.
MSC kwam net binnen het eerste kwartier van het duel op achterstand. Mike van 't Land hielp de Noord-Hollandse thuisclub, die vooralsnog in de middenmoot van de ranglijst is terug te vinden, aan de openingstreffer. MSC zorgde nog voor de pauze voor een nieuwe balans. Alex Zomer nam de 1-1 voor zijn rekening.
Met het puntje schiet MSC niet veel op. De ploeg van trainersduo Bas Bijen/Herman Scherpen blijft steken op de veertiende positie. De voorsprong op De Bataven is slechts een punt. Dieze West is de afgetekende hekkensluiter. MSC had het de eerste duel na de winterstop verloren. Bij Sportclub Woezik in Gelderland werd het 1-0.
De topper in de hoofdklasse A eindigde onbeslist. Koploper ADO '20 speelde voor eigen publiek met 1-1 gelijk tegen nummer twee Woezik. Dankzij een bescheiden zege bij Alverna (0-1) sloeg Silvolde een goede slag. De Achterhoekers staan nu in punten gelijk met Woezik.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.