Liveblog FC Emmen - FC Eindhoven [gesloten]

FC Emmen ontvangt FC Eindhoven
FC Emmen ontvangt FC Eindhoven
VOETBAL - FC Emmen speelt vanavond de eerste echte finale om deelname aan de play-offs af te dwingen. Het thuisduel tegen FC Eindhoven is een rechtstreeks gevecht om plek 9 of 10, de laatste twee plekken die zoals het nu lijkt, recht geven op het toetje na de reguliere competitie.
Nummers 11 en 9

Eindhoven staat 9e, Emmen 11e. Verschil tussen beide ploegen is vier punten. Tussen de twee opponenten staat RKC Waalwijk. De achterstand van Emmen op die ploeg is drie punten.

Geen averij

FC Emmen zal dus moeten winnen om niet weer averij op te lopen zoals in de afgelopen twee wedstrijden tegen Fortuna Sittard (thuis 2-3 nederlaag) en vorige week tegen FC Den Bosch (1-1 gelijk).

Zeefuik maakt basisdebuut

Bij FC Emmen maakt Género Zeefuik zijn basisdebuut en is Issa Kallon geschorst. Daardoor zakt Gersom Klok een linie naar het middenveld. Ook is er opnieuw een basisplek voor Youri Loen, die start als linkervleugelverdediger.

Volg het op de voet

FC Emmen - FC Eindhoven is LIVE te volgen op Radio Drenthe. Bovendien houdt verslaggever Niels Dijkhuizen een liveblog bij..

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.